Vacatures vrijwilligers


Terug naar het overzicht

vrijwilliger thuismatchen Rode Duivels


Begeleidingscentrum Spermalie - Het Anker maakt deel uit van ondersteunings- en expertisenetwerk vzw De Kade en bestaat uit twee hoofdcampussen.
Campus Het Anker biedt vanuit het hoofdgebouw in de Beisbroekdreef te Brugge (Sint-Andries) zorg en ondersteuning aan kinderen en jongeren, in nauwe samenwerking met de scholen voor buitengewoon onderwijs.
Voor onze afdeling voor personen met een gedrags-en emotionele stoornis /met een autismespectrumstoornis zoeken we een vrijwilliger die samen met een slechtziende jongeman mee kan gaan naar de thuismatchen van de Rode Duivels. De jongeman heeft hulp nodig bij het zich verplaatsen. Hij beschikt over een gratis kaart voor gebruik van het openbaar vervoer en verkiest dan ook gebruik te maken van het openbaar vervoer.

In het stadion zich hij in het vak waar audiodescriptie voorzien is, die voor hem extra informatie over de voetbalmatch geeft. Dat vak bevindt zich aan de rand van het veld. Hij heeft een gratis toegangskaart voor zijn begeleider/vrijwilliger.

Bent u gek van voetbal en wil u dit delen met een slechtziende jongeman. Laat het ons weten!  

We verwachten


- Je onderschrijft de missie, visie en waarden van vzw De Kade
- Je hebt zin voor initiatief en beschikt over een positieve ingesteldheid
- Je hebt interesse in voetbal

We bieden

Startdatum contract: 08/02/2018
- de nodige vorming en info.

Plaats Tewerkstelling

vanuit Knokke

Meer informatie bij

 maarten.baert@de-kade.be 0473 62 10 03